Skip to main content

La Fundació La Nou ha tingut l’honor de participar en la III Trobada Anual de Fundacions Comunitàries, celebrat a Barcelona. Este esdeveniment ha sigut una plataforma extraordinària per a l’aprenentatge i l’intercanvi d’idees, on hem assistit a nombrosos tallers i dinàmiques que han enriquit els nostres coneixements sobre fundacions comunitàries.

El divendres, vam tindre l’oportunitat de ser part del Giving Circle de Tot Raval, un esdeveniment que va destacar per la presentació de tres innovadors projectes socials liderats per dones de minories ètniques. Estos projectes, enfocats en l’esport Entre-dons. Gimnàs Sant Pau, l’accés a materials per a la menstruació Equitat Menstrual. Casal dels Infants i la confecció de roba Cosim Comunitats, dissenyem el futur. Diàlegs de dona, no sols són un reflex de l’apoderament femení, sinó també de la inclusió i el suport comunitari. La presentació es va dur a terme en l’emblemàtic Teatre Liceu de Barcelona i va ser acompanyada pel cor del musical de Tot Raval, La Gata Perduda, la primera òpera co-creada amb el barri del Raval.

El dissabte continuem la nostra jornada amb un esdeveniment que va reunir un destacat grup d’experts i professionals de la filantropia comunitària, tant a nivell nacional com internacional. Figures com Eugenie Harvey de Londres i Agustin Landa de Mèxic van compartir valuoses experiències i coneixements per a enfortir les xarxes de suport.

Des de la Fundació La Nou, volem expressar el nostre més profund agraïment a la Asociación Española de Fundaciones per l’oportunitat que ens han donat de formar part d’estes trobades tan enriquidores. Estem convençuts que les lliçons apreses i les connexions establides seran de gran valor per als nostres objectius i per a les comunitats rurals a les quals servim.

1717596102703

Leave a Reply