Skip to main content

El passat 11 de juny de 2024, la Fundació La Nou va lliurar l’ACCÈSSIT Sembrar Futur en la modalitat de Primària al treball “Un poble sostenible” del centre educatiu “CEIP Divina Aurora”. L’acte va comptar amb la presència de diversos membres de l’equip de la fundació, que van realitzar una presentació tant de la mateixa entitat com del projecte Sembrar Futur. A més, es van projectar dos audiovisuals relacionats amb la iniciativa i es va finalitzar amb la projecció del vídeo guanyador de l’accèssit elaborat pels alumnes del centre.

Com a part del reconeixement, cada participant va rebre una maceta de ceràmica amb un romer autòcton de la zona. A més, el CEIP Divina Aurora va ser obsequiat amb una noguera per fomentar la consciència ambiental i la biodiversitat.

Els Premis Sembrar Futur, impulsats per La Nou, valoren els esforços de les escoles i col·legis en projectes sostenibles i la promoció de valors com la conservació del medi ambient. Esta edició ha comptat amb el patrocini de Caixa Popular, AEF i Sapiens Energía.

Visualitza el vídeo 🡺 Un poble sostenible

Gràcies per compartir esta experiència amb nosaltres! 🌼

Brown and Orange Modern Beach Sunset Photo Collage 1

Leave a Reply