Skip to main content

La Fundació La Nou, compromesa amb la promoció de la cultura i el desenvolupament comunitari, va atorgar el segon premi en l’edició de secundària a l’IES Pere Enric Barreda el 20 de juny de 2024 pel seu destacat vídeo titulat “Els Folchs”. Este projecte, liderat per la professora Inma López García, va capturar l’essència de la riquesa cultural de Benassal a través de la visibilització de tots els programes que tenen en marxa que promouen la lluita contra la bretxa digital, la inclusió a les aules i la rehabilitació d’edificis en desús.

L’esdeveniment de lliurament es va dur a terme en les instal·lacions de l’institut, on es van donar cita importants membres de la comunitat. Javier Ferrer, secretari oficial de La Nou i voluntari en la Comissió de Sembrar Futur, juntament amb Jordi Marín, també voluntari i membre de la mateixa comissió, van ser presents per a felicitar l’equip de l’IES Pere Enric Barreda.

Eva González, tècnica de la fundació, va compartir el seu entusiasme en conéixer als docents responsables d’altres vídeos presentats al concurs. A més, durant l’esdeveniment, els assistents van gaudir d’una emocionant carrera de robots creats per alumnes de segon d’ESO.

La cerimònia va ser un èxit, amb una presentació detallada de la fundació, la descripció dels premis i la lectura de l’acta que justificava l’elecció de l’IES Pere Enric Barreda com a mereixedor del premi. A pesar que els alumnes es trobaven de viatge en eixe moment, el projecte es va fer representar per professors, pares i companys.

Com a gest d’agraïment, els alumnes van preparar un emotiu vídeo que es va projectar durant el lliurament de diplomes i tests. A més, els assistents van tindre l’oportunitat de conéixer altres concursos realitzats en el col·legi, com el de fotografia del medi rural (pròximament en les nostres notícies) i els premis en esports i altres treballs, que beneficiaran a l’escola.

La Fundació La Nou agraïx la càlida recepció i l’hospitalitat brindada per la comunitat de l’IES Pere Enric Barreda. L’esdeveniment va ser un exemple de col·laboració, creativitat i compromís amb l’educació i la cultura local.

Enhorabona a tots els premiats! 🌟🎉

Visualitza ací 🡺 Els  Folchs

eab8d13f 09c7 4b5c 8319 cb9b6c685174

Leave a Reply