Skip to main content

La Fundació La Nou ha tingut el plaer d’assistir a l’esdeveniment de crowdfunding en viu que es va celebrar el 8 de febrer a Octopus HQ, situat a Holborn, Londres i a la formació del dia següent organitzada per The Funding Network.

L’esdeveniment de TFN és una xarxa oberta que vincula donants potencials amb causes benèfiques i emprenedors socials a través del crowdfunding en viu. El seu objectiu és recaptar fons per a petites organitzacions sense ànim de lucre que impulsen els canvis socials.

Durant l’esdeveniment, vam tenir el privilegi de conèixer tres petites i brillants organitzacions sense ànim de lucre que van presentar els seus respectius projectes enfocats a ajudar a grups vulnerables en diferents parts del món. Les organitzacions que van presentar els seus projectes van ser: Mazí Housing, Solutions Not Sides i Thread Ahead.

Vam aprofitar el giving circle per participar i fer una donació a Thread Ahead, una organització que ofereix roba, articles de tocador i accessoris nous i gratuits a persones amb un estatus migratori insegur.

Vam tenir l’oportunitat de conèixer Eugenie Harvey, directora executiva del projecte, que a més ens va brindar l’endemà una formació sobre com aplicar la metodologia del giving circle a les nostres fundacions comunitàries, juntament amb Mihaela Giurgiu, col·laboradora internacional de TFN, que va participar de forma online en la formació.

L’experiència a Londres no va ser només productiva, sinó també novedosa i emocionant. La Nou agraïx a l’Associació Espanyola de Fundacions per fer possible aquest viatge i aportar els seus recursos. També ens vam reunir amb personalitats com Rosa Gallego, de l’Associació Espanyola de Fundacions, Ana Belén Gea, de la Fundació Almería Terra Oberta, Nana Ziani de la Fundació Daniel i Nina Carasso, Elena de Carandini, de la Fundació Comunitària Raimat Lleida, Fermín Villa de la Fundació Tot Raval i Laura Juan Diez, de la Fundació Horta Sud.

Per últim, cal destacar que La Nou és conscient de l’impacte ambiental que produeix l’avió en els desplaçaments com aquest. És per això que, en un esforç per compensar la nostra petjada de carboni, hem plantat 50 arbres (Avicennia marina) en zones devastades que protegeix Eden Reforestation Projects, Madagascar, és a dir, més del triple dels gasos emesos per l’avió. Així, aconseguim compensar 1000 kg de CO2 i contribuïm a la conservació del medi ambient. Podeu veure els resultats del nostre bosc en línia en el següent enllaç.

Gràcies!

Leave a Reply