Skip to main content

Ens complau anunciar que Sapiens Energía patrocinarà un dels premis de Sembrar Futur destinats als centres educatius rurals. Estem molt agraïts pel seu suport a la nostre campanya a través de Goteo, ja que ha adquirit la recompensa màxima: Soci 2024 La Nou – Súper Patrocinador.

Sapiens Energía és una empresa de l’economia social que actua com a comunitat energètica i empresa de serveis especialitzats en la promoció, dinamització i gestió de comunitats energètiques. Aquesta entitat disposa de la certificació d’entitat sense ànim de lucre per part de la Generalitat Valenciana i està certificada com a Empresa del Bé Comú (EBC).

Sapiens va ser constituïda en gener de 2020 i, fins al dia d’avui, ha acompanyat la creació de més de 60 comunitats energètiques a tot arreu d’Espanya.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a Sapiens Energía pel seu patrocini i compromís amb les nostres iniciatives per fomentar un futur més sostenible i pròsper. Les seves accions estan ajudant a fer una diferència real en les nostres comunitats i a crear un impacte positiu.

Gràcies de nou a Sapiens Energía pel seu compromís i suport a la nostra causa!

Leave a Reply