Skip to main content

La Fundació La Nou es complau a anunciar que CRA Alt Jucar ha rebut un Accèssit de l’edició de primària dels premis “Sembrar Futur” el 19 de juny de 2024. El vídeo titulat “M’agrada viure a Cortes de Pallás” presentat per els alumnes mostra de manera realista els propòsits i les inquietuds de les noves generacions del medi rural.

El vídeo, complementat amb un altre titulat “Cortesans del Futur”, captura l’essència d’este pintoresc poble envoltat d’un gran llac i bells paisatges. Els alumnes també van expressar les seues visions sobre com els agradaria que fora el futur de Cortes de Pallás a través de cartes escrites per cadascun d’ells.

L’equip de la Fundació La Nou, encapçalat per Marcelino Herrero Salvador (president de la fundació) i Eva González Vargas (tècnica), va arribar a Corts com si entraren en “un món nou”, tal com indica el lema del poble. En l’entrada del col·legi, un cartell exhibia les propostes arreplegades dels alumnes. L’equip de la fundació va presentar la missió de l’organització, els premis i, per descomptat, els inspiradors vídeos.

L’esdeveniment va comptar amb l’assistència de docents, tècnics, pares i alumnes de diferents classes. Patricia Gómez Escandell i María Jesús Briz Cuenca, les professores que van coordinar el projecte, van pronunciar un emotiu discurs sobre com van viure el procés dels premis i la creació dels vídeos presentats.

Els alumnes no sols van gravar vídeos, sinó que també es van disfressar de superherois per a representar els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i van realitzar una actuació en diversos municipis, incloent-hi el seu i els de voltant. En involucrar als alumnes en una performance creativa i significativa, no sols es promou la consciència sobre els ODS, sinó que també es fomenta la seua difusió en la comunitat. 🌟🦸‍♂️🌎

Al final de l’esdeveniment, es van entregar tests de romer, una gran noguera i diplomes als participants, i el col·legi va compartir amb l’equip de La Nou un deliciós esmorzar amb dolços i aperitius locals.

Visualitza 🡺 ací el vídeo de M’agrada viure a Cortes de Pallás

Visualitza 🡺 ací el vídeo de Cortesans del Futur

La Fundació La Nou felicita a CRA Alt Jucar per la seua creativitat i compromís amb la comunitat. Enhorabona a tots els involucrats! 🌟🌿🎥🏆

 

Sin titulo

Leave a Reply