Skip to main content

Bones notícies! Volem compartir amb totes i tots vosaltres allò més bé que ho passàrem en la nostra Trobada pel País-satge del passat dissabte 23 de març a Sella, a la Marina Baixa. El programa de l’esdeveniment va ser emocionant, i vam poder gaudir de bells paisatges amb la companyia de persones expertes, amb un agraïment especial a Pablo Giménez i veïnat de Sella que ens van fer sentir com a casa.

Començàrem la jornada amb un recorregut per la Vall de Tagarina, una zona de gran valor històric i ecològic, descobrírem el seu model de gestió de l’espai al llarg del temps, l’hàbitat tradicional i la situació actual.

Després, gaudírem d’un saborós menjar local a la Font Major, un dels brolladors que alimenten el complex i singular conjunt de sistemes de reg de la vall de Sella. També poguérem recórrer el poble i admirar les seues incomparables vistes des del mirador de l’ermita de Santa Bàrbara.

Finalment, en les ruïnes del castell, en l’ermita, celebràrem un col·loqui sobre el futur dels nostres paisatges, en este cas el de Sella. La participació de representants de La Nou, d’entitats del territori i de totes aquelles persones que volgueren intervindre, va fer d’este acte un esdeveniment molt obert i enriquidor.

Volem agrair a totes les persones que assistiren per fer possible esta Trobada tan especial i emocionant.

Visiteu el nostre vídeo promocional de l’encontre punxant ací.

Esperem veure’ns de nou en les nostres pròximes Trobades pel País-satge! La pròxima el dia 27 d’abril a Vilafranca, els Ports.

Leave a Reply