Skip to main content

La Fundació Comunitària La Nou ha convocat els primers premis Sembrar Futur perquè la gent jove dels pobles difonga el valor dels models rurals.

Els pròxims 14 i 15 de febrer es duran a terme sengles reunions informatives a fi de resoldre dubtes sobre el premi. La de dimecres 14 serà a les 16 hores, i la de dijous 15 a les 9 del matí, amb l’objectiu que puguen participar-hi el nombre més gran possible de persones interessades.

Per participar en les jornades cal inscriure’s al següent formulari, indicant les dades del centre educatiu i la sessió a la qual es vol assistir.

El premi Sembrar Futur de la Fundació Comunitària La Nou, convida a la població més jove dels municipis rurals a mostrar com els seus pobles afronten problemàtiques com ara la crisi climàtica, la degradació ambiental o la falta d’habitatge, entre d’altres. Models rurals que han sigut tradicionalment menyspreats enfront dels models urbans en aspectes com l’arquitectura o la gestió de residus, i que tenen molt a dir pel que respecta a la sostenibilitat i la resiliència que els nous temps ens reclamen.

Al premi es pot presentar, a través del seu centre escolar, l’alumnat de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius empadronat als nostres pobles, amb un vídeo que mostre les bones pràctiques de gestió del territori i els recursos, i que reflexione sobre les oportunitats i les necessitats dels territoris rurals.

La convocatòria estarà oberta fins al 20 d’abril de 2024.

Més informació a Sembrar Futur: Bases.

Leave a Reply