Skip to main content

Benvingudes i benvinguts a la nostra tercera Trobada pel País-satge, Paisatges fets de pedra. Us esperem el dissabte 27 d’abril de 2024 a Vilafranca. Confiem que gaudiu tant com les últimes vegades. Ací us deixem el programa complet provisional, tant en castellà com en valencià, els enllaços per a inscriure’s i el cartell també en ambdues llengües. 

Vilafranca va ser un espai de pas i intercanvi que l’anaren fornint d’una personalitat singular i única. El recorregut de 7 km combina diferents paisatges de la muntanya de Vilafranca. La primera part del recorregut és més oberta i està envoltada de murs i construccions de pedra seca que es relacionen amb la ramaderia i l’agricultura. La segona part del camí s’endinsa en el bosc i oferix vistes panoràmiques de la vall del Mes de Tosca i La Parreta, i es pot seguir el recorregut complet de l’excursió. La ruta té dificultat baixa.

Els agrairíem si pogueren apuntar-se al més prompte possible i, a més, això ajudaria el restaurant a organitzar-se adequadament.

Si us plau, ajuda’ns a difondre l’encontre.

Moltes gràcies i fins prompte!

Localització
Enllaç al formulari

Cartell tercera trobada amb el pais satge

Leave a Reply