Skip to main content

El passat 13 de juny, la Fundació la Nou va atorgar el primer premi de primària al col·legi Els Pins de Bicorp que es van presentar a Sembrar Futur amb el projecte audiovisual ‘Origen i refugi de la vida’. El reconeixement va ser concedit en la sala d’actes del municipi, on es va exposar el vídeo.

La jornada va començar amb la visita de dos membres de la Fundació la Nou al col·legi, els qui van tindre l’oportunitat de conéixer les impressionants instal·lacions educatives. El centre, que es caracteritza per integrar elements naturals i materials locals, compta també amb tecnologia punta, oferint un entorn d’aprenentatge únic i avantguardista.

L’acte va continuar en la sala d’actes, que es va omplir amb la presència de nombrosos habitants de Bicorp. Susana Serrano, directora del centre i Sonia Serrano, la docent que va dur a terme del projecte, van inaugurar l’esdeveniment amb dos discursos que van ressaltar la importància del món rural, els seus desafiaments i la seua inestimable contribució a la societat.

L’alumnat guanyador va pujar a l’escenari per a compartir les seues experiències i el que significa per a ells viure a Bicorp. Posteriorment, Eva González, tècnica de gestió de la Nou, va realitzar una presentació sobre la fundació, secundada per un power point i va exposar el vídeo oficial de l’organització.

Jaime Escribano, voluntari i membre de la comissió de Sembrar Futur, va capturar l’atenció de tots amb un discurs apassionat i improvisat, demostrant un profund coneixement sobre la iniciativa i el projecte guanyador.

L’esdeveniment va culminar amb la projecció d’un vídeo recopilatori dels participants i el treball audiovisual realitzat pels estudiants. Amb gran entusiasme, es va procedir al lliurament de tests de romer, una noguera per a l’escola i el diploma acreditatiu.

Per a finalitzar, els assistents van ser convidats a degustar dolços típics de la regió i se’ls va obsequiar amb alguns per a portar a casa, en agraïment per la seua participació i suport a l’esdeveniment.

La Fundació la Nou agraïx a tots els presents i felicita el col·legi Els Pins per la seua excel·lent labor, desitjant que este premi siga un impuls per a continuar fomentant l’educació i la cultura a Bicorp.

Visualitza el vídeo 🡺 Origen i refugi de la vida

32014714 8b41 4afd 9238 435f5b13c9b4

Leave a Reply