Skip to main content

La Fundació La Nou ha completat amb èxit el Curs En línia “Climate + Philanthropy 2024”, dirigit per Active Philanthropy i Philanthropy Europe Association. Un total de 12 setmanes de formació a través de sessions interactives en línia que els ha permés elaborar el seu propi Pla d’Acció Climàtica.

Este pla descriu els passos que la fundació durà a terme en els mesos següents per a integrar l’acció climàtica en el seu treball.

La importància de l’acció climàtica és fonamental en estos moments, per la qual cosa esta formació ha sigut de gran ajuda per a la fundació. En el curs s’ha explicat la urgència d’actuar sobre el canvi climàtic i s’han analitzat les possibles conseqüències que podrien afectar el medi rural valencià, àrea de treball de la fundació.

La Nou ha adquirit així ferramentes clau per a dur a terme el seu treball de manera més sostenible i compromesa amb el medi ambient. És un pas important en la lluita contra el canvi climàtic i una contribució significativa a la consecució dels objectius climàtics globals.

Clima and Philantropy

Leave a Reply