Skip to main content

Bon dia,

Excel·lents notícies! Gràcies a diverses donacions i col·laboracions hem aconseguit la primera ronda de Goteo, aconseguint el mínim que necessitàvem per a començar els nostres projectes.

Ara estem entrant en la segona fase de la nostra campanya de micromecenatge de La Nou, i ens encantaria que t’animes a participar i veure les recompenses que t’oferim a canvi del teu ajuda!

Amb la teua col·laboració en aquesta segona fase, estàs ajudant a dur a terme les nostres primeres activitats que posen el seu gra d’arena en el medi rural valencià:

Sembrar futur: Contribuiràs a que els xiquets d’escoles rurals defensen, potencien i visibilitzen el seu poble a través dels seus treballs per a la convocatòria de premis Sembrar Futur!

Ruralia: Col·laboraràs en la creació d’un número extra de la revista, que pretén ser un ‘diccionari’ de paraules que reflectisquen el passat, present i futur del medi rural valencià.

Encontres amb el paisatge: Amb la teua ajuda posem en marxa aquesta activitat que pretén el coneixement dels nostres paisatges i la relació amb la gent local a través dels nostres itineraris.

Recorda que les teues donacions poden arribar al 80% de desgravació fiscal, i que també comptem amb recompenses per als nostres col·laboradors més generosos.

Gràcies de nou per la teua ajuda i benvingut / da de nou a la nostra campanya! Junts podem fer la diferència en la construcció d’un futur més sostenible i pròsper.

ACCEDEIX a la nostra campanya a través del següent enllaç.

Leave a Reply